rondemiss en rondemister hangen poster op in basisschool

Om kinderen en ouders bekend te maken met de Dikke Banden Race hangen de rondemiss Karen en de rondemister Martijn vandaag posters op in basisscholen in Wageningen en delen flyers uit.

De Dikke Bande Race in Wageningen

De Dikke Banden Race is een fietswedstrijd op gewone fiets of mountainbike voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De kinderen fietsen over het echte parcours van de Wageningse Muur.
De kinderen van 7-9 jaar rijden een ronde van 2,2 km. De kinderen van 10-12 jaar twee ronden, totaal 4,4 km.

Meedoen is leuk en gratis!

De Jumbo/Visma Dikke Bandenrace start voor jongens en meisjes van 10 tot 12 jaar om 18.45 uur en twee minuten later voor de jongens en meisjes van 7 tot  9 jaar.

De start en finish is aan de Hesselink van Suchtelenweg in Wageningen, nabij het kantoor van Nieuwland Advies, voorheen Microbiologie.

Deelnemers kunnen een fietshelm lenen als ze die niet zelf hebben. Je rugnummer en het T-shirt haal je bij het inschrijfbureau op De Dreijen.

Prijzen

Alle deelnemers krijgen een T-shirt en medaille. De winnaars krijgen een mooi fietsshirt van Mantel, een bon voor 15 euro super lekker ijs van ijssalon Cicuto en ze mogen een jaar gratis jeugdlid zijn bij wielervereniging Ede!

Inschrijven

We hopen dat veel kinderen meedoen aan de Dikke Banden Race!

Inschrijven kan hier en eventueel op de dag zelf bij het inschrijfbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven