Inschrijven

De Wageningse Wielermuur heeft vijf verschillende categorieën:

  1. Sportklasse en Basisleden (h)
  2. Elite, Beloften en Amateurs (h)
  3. VPVA Vrouwenkoers
  4. Jumbo/Visma Dikke Banden Race
  5. Individuele tijdrit voor fanatieke fietsers

Voor alle categorien geldt: Valhelm verplicht! Zonder helm geen start!!

Sportklasse en Basisleden (h), Elite, Beloften en Amateurs (h) en VPVA vrouwenkoers

De inschrijvingen voor deze categorieën lopen via de KNWU site: www.knwu.nl

De Jumbo/Visma Dikke Banden Race

De Jumbo/Visma Dikke Banden Race is bedoeld voor alle schooljeugd in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Je rijdt op je gewone fiets, dus geen racefiets en je mag geen KNWU wielerlicentie hebben, want dan ben je te goed getraind.

Er wordt gestart in twee categorieën:

  •  7 t/m 9 jarigen rijden 1 ronde (2,2 km)
  • 10 t/m 12 jarigen rijden 2 ronden (4,4 km).

Elke deelnemer krijgt een T-shirt en medaille.

De winnaars krijgen een mooi fietsshirt van Mantel, een bon voor 15 euro super lekker ijs van ijssalon Cicuto en ze mogen een jaar gratis jeugdlid zijn bij wielervereniging Ede!

Deelname aan de Jumbo/Visma Dikke Banden Race is gratis! Kinderen die geen valhelm hebben kunnen er een lenen van de organisatie.

De Jumbo/Visma Dikke Bandenrace start voor jongens en meisjes van 10 tot 12 jaar om 18.45 uur en twee minuten later voor de jongens en meisjes van 7 tot  9 jaar.

De start en finish is aan de Hesselink van Suchtelenweg, nabij het kantoor van Nieuwland Advies, voorheen Microbiologie.

Je rugnummer en het T-shirt haal je bij het inschrijfbureau op De Dreijen.

Individuele tijdrit voor plaatselijke sporters

Tijdens de Wageningse Muur wordt een tijdrit georganiseerd voor niet-licentiehouders. Er doen veel plaatselijke sporters mee, in het bijzonder leden van TCW’79 en STW. Maar de laatste jaren zijn er ook deelnemers uit andere delen van het land.

Na 2 ronden van 2,2 kilometer worden de prijzen verdeeld. Maar belangrijker is natuurlijk de eeuwige roem die de overwinning met zich meebrengt.

Inschrijving gaat via deze site. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro (€ 10,–) en moet op de dag zelf aan de inschrijftafel worden betaald.

De inschrijving voor de individuele tijdrit is gesloten.

Kortingsactie sponsor Peerenboom Fietsen

Onze sponsor Roel Peerenboom biedt de deelnemers van de tijdrit een korting aan op aankoop van alle producten (met uitzondering van fietsen) in de winkel. De korting bedraagt tien euro (€ 10,–) bij besteding van minimaal vijftig euro (€ 50,–). Deze kortingsactie is alleen geldig in de maand juni 2022.

Helpende handen

En voor degenen die niet willen meedoen, maar wel willen helpen, zijn wij uiteraard op zoek naar de vele handen die het werk licht maken. Mocht je bereid zijn die handen ook uit de mouwen te steken, dan kun je je melden via contact@wageningsemuur.nl.

Probleem met inschrijven? Neem contact op.

Scroll naar boven