Inschrijven

De Wageningse Wielermuur heeft vijf verschillende categorieën:

  1. Sportklasse (h)
  2. Elite, Beloften en Amateurs (h)
  3. VPVA Vrouwenkoers
  4. Jumbo/Visma Dikke Banden Race
  5. Individuele tijdrit voor fanatieke fietsers

Voor alle categorien geldt: Valhelm verplicht! Zonder helm geen start!!

Sportklasse (h), Elite, Beloften en Amateurs (h) en VPVA vrouwenkoers

De inschrijvingen voor deze categorieën lopen via de KNWU site: www.knwu.nl

De Visma Leas a Bike Dikke Banden Race

De Visma Leas a Bike Dikke Banden Race is bedoeld voor alle schooljeugd in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Je rijdt op je gewone fiets, dus geen racefiets en je mag geen KNWU wielerlicentie hebben, want dan ben je te goed getraind.

Er wordt gestart in twee categorieën:

  •  7 t/m 9 jarigen rijden 1 ronde (2,2 km)
  • 10 t/m 12 jarigen rijden 2 ronden (4,4 km).

Elke deelnemer krijgt een T-shirt en medaille.

Deelname aan de Visma Leas a Bike Dikke Banden Race is gratis! Kinderen die geen valhelm hebben kunnen er een lenen van de organisatie.

De Visma Leas a Bike Dikke Bandenrace start voor jongens en meisjes van 10 tot 12 jaar om 18.45 uur en twee minuten later voor de jongens en meisjes van 7 tot  9 jaar. Zorg dat je om kwart over 6 aanwezig bent om je aan te melden.

De start en finish is aan de Hesselink van Suchtelenweg, nabij het kantoor van Nieuwland Advies, voorheen Microbiologie.

Je rugnummer en het T-shirt haal je om kwart over zes op bij het inschrijfbureau op De Dreijen.

Individuele tijdrit voor plaatselijke sporters

Tijdens de Wageningse Muur wordt een tijdrit georganiseerd voor niet-licentiehouders. Er doen veel plaatselijke sporters mee, in het bijzonder leden van TCW’79 en STW. Maar de laatste jaren zijn er ook deelnemers uit andere delen van het land.

Na 2 ronden van 2,2 kilometer worden de prijzen verdeeld. Maar belangrijker is natuurlijk de eeuwige roem die de overwinning met zich meebrengt.

Inschrijving gaat via deze site. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro (€ 10,–) en moet op de dag zelf aan de inschrijftafel worden betaald.

Deelnemers krijgen een kortingsbon waarmee ze 10,- euro korting krijgen op een fietsreparatie bij de Racefietsfluisteraar.

Helpende handen

En voor degenen die niet willen meedoen, maar wel willen helpen, zijn wij uiteraard op zoek naar de vele handen die het werk licht maken. Mocht je bereid zijn die handen ook uit de mouwen te steken, dan kun je je melden via contact@wageningsemuur.nl.

Probleem met inschrijven? Neem contact op.

Scroll naar boven