De Wageningse Wielermuur heeft vijf verschillende categorieën:

  1. Sportklasse en Basisleden (h)
  2. Elite, Beloften en Amateurs (h)
  3. VPVA Vrouwenkoers
  4. Rabobank Dikke Banden Race
  5. Individuele tijdrit voor fanatieke fietsers

Voor alle categorien geldt: Valhelm verplicht! Zonder helm geen start!!

Sportklasse en Basisleden (h), Elite, Beloften en Amateurs (h) en VPVA vrouwenkoers

De inschrijvingen voor deze categorieën lopen via de KNWU site: www.knwu.nl

De Rabobank Dikke Banden Race

De Rabobank Dikke Banden Race is bedoeld voor alle schooljeugd in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Je rijdt op je gewone fiets, dus geen racefiets en je mag geen KNWU wielerlicentie hebben, want dan ben je te goed getraind.

Er wordt gestart in twee categorieën:

  •  7 t/m 9 jarigen rijden 1 ronde (2,2 km)
  • 10 t/m 12 jarigen rijden 2 ronden (4,4 km).

Iedereen die zich vooraf inschrijft krijgt het Rabo Dikke Banden T-shirt.

In iedere categorie zijn er drie prijzen, zowel voor jongens als voor meisjes. Deelname aan de Rabobank Dikke Banden Race is gratis! Kinderen die geen valhelm hebben kunnen er een lenen van de organisatie.

De Rabo Dikke Bandenrace start voor jongens en meisjes van 10 tot 12 jaar om 18.45 uur en twee minuten later voor de jongens en meisjes van 7 tot  9 jaar.

De start en finish is aan de Hesselink van Suchtelenweg, nabij het kantoor van Nieuwland Advies, voorheen Microbiologie.

Je rugnummer en het T-shirt haal je bij het inschrijfbureau op De Dreijen.

De inschrijving kan via deze site en eventueel op de dag zelf bij het inschrijfbureau. Zorg dat je op tijd bent!

Individuele tijdrit voor plaatselijke sporters

Tijdens de Wageningse Muur wordt een tijdrit georganiseerd voor niet-licentiehouders, met voorkeurspositie voor plaatselijke sporters en in het bijzonder leden van TCW’79 en STW. Dit betekent dat leden van de toerclub en van de schaatstrainingsgroep de strijd met elkaar aan kunnen gaan op het selectieve parcours.

Na 2 ronden van 2,2 kilometer worden de prijzen verdeeld. Maar belangrijker is natuurlijk de eeuwige roem die de overwinning met zich meebrengt.

Inschrijving gaat via deze site. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro (€ 10,–) en moet op de dag zelf aan de inschrijftafel worden betaald.

De inschrijving kan alleen via deze site en sluit op donderdag 30 mei 2019. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk!

Kortingsactie sponsor Peerenboom Fietsen

Onze sponsor Roel Peerenboom biedt alle deelnemers van de Wageningse Muur een korting aan op aankoop van alle producten (met uitzondering van fietsen) via de webwinkel www.peerenboomfietsen.nl. De korting bedraagt tien euro (€ 10,–) bij besteding van minimaal vijftig euro (€ 50,–). Verzending is hierbij gratis. Deze kortingsactie is alleen geldig in de maand juni 2019 en kan worden verkregen door bij de aankoop via de webwinkel van Peerenboom Fietsen een kortingscode op te geven. Deze kortingscode is: muur2019

Helpende handen

En voor degenen die niet willen meedoen, maar wel willen helpen, zijn wij uiteraard op zoek naar de vele handen die het werk licht maken. Mocht je bereid zijn die handen ook uit de mouwen te steken, dan kun je je melden via contact@wageningsemuur.nl.

Probleem met inschrijven? Neem contact op.

Scroll naar top