• Door een druk programma en veel inschrijvingen is het waarschijnlijk druk bij de inschrijflocatie dus wees op tijd om je in te schrijven! Kijk voor de tijden van de wedstijden op de site van de Wageningse Muur (www.wageningsemuur.nl/programma). 
 • Kleedruimtes zijn beschikbaar op Sports Centre De Bongerd (Bornsesteeg 2, 6708 PE, Wageningen). De Bongerd sluit om 23:00. 
 • Inschrijftafel staat in de tuin van onze hoofdsponsor VPVA Notarissen, Generaal Foulkesweg 45, 6703 BM Wageningen
 • Betalen van het inschrijfgeld (5 of 3 euro) kan dit jaar voor het eerst via pin, maar natuurlijk ook gewoon contant. I.v.m. het feit dat wij voor het eerst dit pinsysteem toepassen is het handig om voor de zekerheid contant geld mee te nemen mocht het systeem niet goed functioneren.
 • Parkeren kan op de Dreijen naast het parcours (toegang via de Vijverweg of Verbindingsweg) en bij de Bongerd (iets verder van het parcours)
 • Voor de ingeschreven KNWU-rijders
  • Tijdens de wedstrijden is voor alle renners en rensters het gebruik van een transponder verplicht. Volgens de reglementen dien je zelf over een goed functionerende transponder te beschikken. Er is een systeem om je transponder te controleren aanwezig. Wanneer je geen transponder hebt of deze niet functioneert kun je er een huren bij de wedstrijdjury. De jury is aanwezig in de bus bij de finish. Zonder transponder: geen start! De kosten van het huren bedragen € 10 en dat bedrag komt toe aan de KNWU.
  • Wij zien dat onze wedstrijd erg populair is en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving voor de twee mannenwedstrijden was ook al erg snel vol. Wij willen graag een mooie wedstrijd organiseren met zo veel mogelijk deelnemers. En op dit moment is een reservelijst van renners die graag mee willen doen aan onze koers. Mocht je niet kunnen deelnemen, meld je tijdig af zodat de mensen van de reservelijst kunnen deelnemen. De inschrijving sluit 120 uur (5 dagen) voor de wedstrijd, zodat wij als bestuur de laatste dingen verder kunnen organiseren en regelen.
   Meld je tijdig af en kom je niet opdagen zonder een geldige reden (het bestuur oordeelt over de geldigheid van de afzegging) op de wedstrijddag dan krijg je een boete.
Scroll naar boven